Bullee Breedenbroek

Klinkers

Kwaliteitsvolle en betaalbare klinkers? Die vindt u bij Marlux!

Klinkers maken uw terras of oprit helemaal af. Ze zien er niet alleen mooi en elegant uit, ze zijn ook stevig en gemakkelijk te onderhouden.

In het Marlux-gamma vindt u bovendien klinkers in verschillende formaten en kleuren, met tinten die gegarandeerd mooi bij uw tuininrichting passen, en dit voor ieders budget!

 

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Saxum Lavato met de kleurechte toplaag, of de Randa met zijn strakke uitstraling.

Deze klinkers zijn beide BENOR gekeurd.

Sterker beton
Hoogwaardige grondstoffen worden optimaal verwerkt om de beste kwaliteit te krijgen die zich uit in sterker beton, maatvastheid en minder vervuiling. Marlux controleert of de stenen voldoen aan de sterkte-eisen opgelegd door Benor.
Een sterke klinker is robuust, slijtvast en bovendien zorgt de enorme hardheid voor een mooier snijvlak bij het snijden of knippen. Dit garandeert een mooi afgewerkt resultaat!

Maatvast
Bestratingsproducten met Benor-keur worden vlak geproduceerd (zoals ze gelegd worden). Hierdoor zijn de stenen altijd even lang en even breed wat de plaatsing vergemakkelijkt en resulteert in rechte voegen. Extra esthetisch!

Minder gevoelig voor vervuiling
Benor-gekeurde klinkers van Marlux hebben een hoge dichtheid. Hierdoor wordt er minimaal water opgenomen. De stenen drogen dus sneller waardoor ze minder gevoelig zijn voor vervuiling en groene aanslag.

 

Wilt u liever een getrommelde uitstraling? Dan is de Stonehedge echt wat voor u!

Marlux heeft voor haar populaire klinkerreeks – Stonehegde– een innovatief recept ontwikkeld dat uniek is in de markt: Hydro-M.

Dankzij deze vernieuwde formule nemen Stonehedge klinkers beduidend minder water op dan andere betonklinkers.

En dat leidt tot heel wat kwaliteitstroeven: de klinkers zijn sneller droog, ze nemen minder vuil op, vertonen minder groenaanslag én zijn minder gevoelig voor kalkuitslag.

Anders gezegd: op-en-top duurzame en onderhoudsvriendelijke klinkers!

In tegenstelling tot klinkers die behandeld worden met een impregnant, is Stonehedge tot in de massa bewerkt met Hydro-M. 

De formule zal daardoor niet afslijten en dus jaar na jaar zijn werking behouden. Dat vertaalt zich naar de mooiste én meest duurzame terrassen, tuinpaden en opritten.